Uppsala Craft Beer Festival 2022!

Uppsala Craft Beer Festival 2022 - till slut så händer det!

Med anledning av den rådande coronasituationen har vi tyvärr varit tvungna att ställa in Uppsala Craft Beer Festival 2020 och 2021. Det känns extra tråkigt då vi hade en synnerligen stark uppställning med Bryggerier av högsta kvalitet.

Vi skjuter nu på festivalpremiären ytterligare ett år och laddar om för att presentera en, om möjligt, ännu bättre ölfestival den 2 juli 2022.

För er som redan köpt biljetter till årets festival kommer inom kort en mer detaljerad information om hur ni kan spara biljetter till nästa år eller eventuell återbetalning.

Vi beklagar givetvis detta och hoppas på er förståelse. Vi ser fram emot att få träffa er alla igen på Uppsala Craft Beer Festival 2021. 

__________________________________________________________________________________

Uppsala brygghus bjuder in till premiären av utomhusfestivalen Uppsala Craft Beer Festival den 27 juni 2020.
Vi kommer att ha över 25 utvalda bryggerier på plats.

Vi ser den här festivalen som en naturlig utveckling av det växande ölintresset i Uppsala med omnejd. En möjlighet att få prova en rad av spännande öl som man annars kanske inte skulle få möjlighet till. Vi kommer servera över 100 olika öl under festivalen.

Självfallet serverar vi även festivalmat med street food som tema. Ett perfekt tillfälle att umgås med sina vänner och kunna njuta av alla dessa fantastiska smaker och få chansen att träffa personerna bakom…

Lär mer på: https://www.uppsalacraftbeerfestival.se/

Köp biljetter direkt här: https://www.tickster.com/sv/events/yfya5vk6b7p2l3k/2020-06-27/uppsala-craft-beer-festival